De start van JewelMistress

Gepubliceerd op 1 juni 2024 om 19:26

Altijd terugkomen op,.. en kiezen voor dezelfde sieraden? Steeds maar hetzelfde dragen en/ of nooit iets kunnen vinden naar je smaak?

Ja dat kan, veel mensen strugglen met dit probleem, het niet weten wat je aan moet trekken en welke accessoires je erbij moet aan doen. Het is een bekend probleem. Maar zo moeilijk hoeft het allemaal niet te zijn want wat als je betaalbare sieraden kan kopen die nog eens apart zijn ook, dan krijg je al snel complimentjes over je hele outfit. Zo werkt dit nu eenmaal. Als je echt een *Eyecatcher* sieraad draagt voel jij je beter, voel je je gewoon anders.

 

Dit heb ik persoonlijk ook zo ervaren. Ik kon nog zo'n saaie outfit aantrekken maar droeg dan een hele opvallende ketting en mensen zagen dit dan, je wordt echt opgemerkt en dit alleen maar door een sieraad te dragen. Je moet weten wat je moet kiezen en wanneer je een lange hanger moet dragen of een korte. Heb je een decolleté dan is een langer sieraad van JewelMistress misschien mooier. Heb je een hoog gesloten blouse dan hoef je niet persé een korte halsketting te dragen maar kan je ook kiezen voor één langere.

 

Ja een vrouw maar ook een man moet keuzes maken. Wat draag ik wanneer en hoe draag ik het. Het kan best simpel zijn want met een paar goede aparte halskettingen of ringen in je bezit kan je eindeloos combineren. 

 

Ooit in je leven al vintage bestek sieraden gezien? Want dat is namelijk wel apart en perfect te combineren met je outfits.

Vanaf vandaag kan je de webshop gaan volgen en zien wat er geüpload wordt voor moois allemaal. Je bent er dan vanaf het begin bij en je ziet de website groeien.

Het is daarom de moeite waard om eens te kijken in de webshop. Iedere dag/ iedere week worden er nieuwe designs geüpload en zorg ik voor nieuwe content. Ook is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief die eens in de maand (ongeveer) in de email-bus valt.

 

Vorkringen {forkrings}, lepelringen {spoonrings}, messen-hangers {knive necklace} en veel meer maak ik in mijn atelier in Zeeland. Van het snijden tot het polijsten, het hele proces word gedaan in het atelier en ik heb er plezier in.

 

Omringd door de dieren van Stichting Zorgeloos Dierenleven die mij inspireren maak ik robuuste maar ook delicate sieraden. Daarom hebben bijvoorbeeld de {bestek}-hangers allemaal dierennamen. Ik ben dol op dieren en ik hoop jullie ook en ik ben ook benieuwd naar wat jullie inspireert of wat jullie voor dieren hebben. Laat gerust een reactie achter onder dit blog-verhaal.

 

Het mooie van deze sieraden is dat je echt een uniek stuk hebt om te dragen of het nu een ring is gemaakt van een theelepel of gemaakt is van een groot mes dat wordt omgetoverd tot een mooie hanger. Ik denk dat ik een veelzijdig aanbod kan bieden aan jullie waarin jullie veel keus zullen hebben en blij zijn met jullie aankoop. Eindelijk kan je straks gaan combineren en experimenteren vooral want dat is het leuke aan sieraden.

 

In deze komende blog-posts zal ik ook meer gaan vertellen over sieraden en alles wat erbij komt kijken. Ik zal video's toevoegen en foto's maar hoe dit blog zich uiteindelijk gaat ontwikkelen weet ik ook nog niet want ik werk intuïtief en voel hoe de sieraden gemaakt zullen worden en zo zal ik ook schrijven, intuïtief. Soms is het zelfs voor mij een verrassing hoe een sieraad zich ontwikkeld. We zullen het in de toekomst allemaal meemaken en jullie kunnen alles op de voet volgen, hoe leuk is dat?

 

Hieronder geef ik jullie wat shortcuts, wat verwijzingen naar de pagina's en dan wil ik jullie op voorhand, nu al.. gaan bedanken als jullie je aanmelden voor de mailinglist maar ook bedanken voor het lezen en volgen van de blog-posts die nog komen gaan.

 

Sierlijke groet,

JewelMistress

 

Verwijzingen: Ringen - Hangers - Sleutelhangers - Hangers-sleutel - Halskettingen - Tassen - Vintage - Diversen. Op het plaatje is de bestek en mes-hanger te zien genaamd Victoria die je kan vinden op de *hangers* pagina. Je kan ook het vergrootglas rechts bovenin in gebruiken. Als je daar Victoria intoetst dan komt het sieraad vanzelf naar voren en kan je deze bekijken.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Ben
5 maanden geleden

Erg leuke blog en kijk uit naar een vervolg.
Fijn dat het sieraad gebeuren niet expliciet voor vrouwen bedoeld is,zelf draag ik ook vaak een ring of iets anders.
Hoop dat je eens een filmpje online zet hoe het maken van een sieraad in z'n werk gaat.